Fotbollsresa & Fotbollsresor

Fotbollsresa och fotbollsresor.
Det enklaste sättet att åka på en fotbollsresa är boka in sig på en paketresa. Därmed slipper du tänka på allt kringliggande arrangemang och koncentrera dig på själva upplevelsen. I en fotbollsresa till paketpris ingår matchbiljett, hotellrum men ibland även flygbiljett i samma pris. Ibland kan detta resultera i att fotbollsresan kan bli onödigt dyr.

Steve Perryman Sport Travel är ett företag som bildades 1997 De profilerar sig som ledande i Sverige beträffande resor inom sport och underhållning. Steve Perryman Sport Travel erbjuder fotbollsresor till England, Frankrike, Italien, Kina, Monaco, Spanien, Tyskland, Ungern, USA men också inom Sverige. Nickes sportresor arrangerar fotbollsresor till de flesta fotbollsligorna värda namnet runt om i världen. LA Travel sätter samman fotbollsresor till Europas toppligor. Om en grupp beställer en fotbollsresa så hjälper LA Travel också med att boka in vissa övriga aktiviteter, såsom exempelvis restaurangbesök. LA Travel kan även hjälpa dig med att hitta biljetter till utsålda matcher.

Nätresebyrån arrangerar fotbollsresor till bland annat Italien, Spanien eller England. KILROY Travels erbjuder också fotbollsresor runt om i hela världen. GO Sport Travel, med kontor i Örnsködsvik, är specialiserade på sport- och evenemangsresor. De anordnar fotbollsresor till Premier League, La Liga och Serie A. Vidare kan du genom GO Sport Travel få uppleva fotboll i toppklass ibland annat Tyskland och Skottland. Företaget anordnar också fotbollsresor till lanskamper. Andra företag som arrangerar fotbollsresor är Tickets2Sport och DFDS.

Om du själv är den som bokar din fotbollsresa så kan du dock komma billigare undan. På sajten Fotbollsbiljetter kan du hitta biljetter till matcher i de stora ligorna. Om du ska boka flyg till en fotbollsresa ska du vara ute i god tid. Detta eftersom du inte vill sitta på biljetter till en fotbollsmatch som du inte kan ta dig till. Det finns flera olika företag  som erbjuder lågprisflyg.

Du bör vara medveten om att det är inte helt ovanligt att fotbollsmatcher i England flyttas med relativt kort varsel. Att boka in någon extra natt på hotellet kan följaktligen vara att rekommendera. Hjälp att hitta biljetter till fotbollsmatcher kan man även få via klubbarnas respektive hemsidor. När du i samband med din fotbollsresa köper en matchbiljett så ska du se till att inte köpa svarta biljetter. Det kan leda till att du missar den givna höjdpunkter under fotbollsresan.

Om du bokar en fotbollsresa till Italien är det ett gott råd att gå in på sajten Svenskafans.
Här kan du få tips av tidigare resenärer på hur du går tillväga för att få tag på biljetter. Att köpa biljetter på plats är ett risktagande. Samtidigt kan det vara ett bra sätt för att undvika överpriser.

Många matcher i de stora Europeiska fotbollsligorna spelas under helgen. Samtidigt är det också så att antalet resenärer generellt sätt ökar just under dess dagar. Om exempelvis en match går av stapeln en lördag kan det således vara att rekommendera, att om möjligt, påbörja sin fotbollsresa redan på en torsdag. I vissa fall kan detta nämligen vara ett sätt att kolla lite billigare undan.